Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890
Туристички аранжмани секаде и во секое време | Avionski Karti

Туристички аранжмани секаде и во секое време

Дали некогаш сте се запрашале како работат и како заработуваат туристичките агенции?

Сигурно дека знаете. Туристичките агенции набавуваат авионски карти или изнајмуваат автобуси по дисконтна цена, потоа ги изнјамуваат туристичките капацитети исто така со голем дискаунт и креираат туристички аранжман.

Значи туристички аранжман би можело да се наречат неколку сервиси продадени во пакет, а најчесто тоа се сместувачкиот капацитет како што се соби, студиа, апартмани, бунгалови и слично во комбинација со транспортот до таа дестинација. Во пакетот може да имате и патничко осигурување, некаков еднодневен излет или посета на музеј, еднодневно крстарење (читај пловење со брод) и слично.

Она што ви го нуди нашиот систем е сите горенаведени сервиси да си ги резервирате и купите сами, без да бидете ограничени со предефинирани туристички аранжмани. Значи и вие самите користеќи ја напредната технологија имплементирана на нашава веб страна можете да си направите ваш сопствен туристички аранжман и да ја посетите било која точка на нашава планета без да бидете ограничени со групи, датуми и слично.

Значи при креирање на вашиот сопствен туристички аранжман треба да го направите следното:

  1. Купете си авионска карта до посакуваната дестинација која вам најмногу ви одговара,
  2. Резервирајте го хотелот кој најмногу ви се допаѓа или најмногу ви одговара,
  3. Купете си патничко осигурување од било кое осигурително друштво во ваша близина.
  4. Бидете на аеродром на време!

Една од најголемите придобивки на овој начин на креирање на сопствен туристички аранжман е безбедноста и дискрецијата. Скоро и да не постојат јавни личности, деловни луѓе, естрадни звезди и личности од политичкиот, деловниот и ВИП светот кои си дозволуваат да патуваат преку туристички агенции. Едноставно, сопствената сигурност и дискреција која е овозможена со анонимноста што ја имаат при користење на системи како нашиот не може да се добие во туристичка агенција во која работат десетици луѓе.

Ви посакуваме интересно искуство…

Одберете авионска карта

Одберете хотел или друг вид на сместување

Post comment