Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890
Авионски карти попусти за прва и бизнис класа | Avionski Karti

Големи попусти за бизнис и прва класа

Posted Posted by admin in авионски карти     Comments 1 comment
Jul
10

Дали би сакале вашите прекуокеански летови да бидат во стил?

Дали би сакале патувањето до Америка, Австралија или до Азија да биде едно прекарсно, удобно и неповторливо  искуство?

И за крај, дали би сакале тоа да не биде прескапо?

Нашите деловни партнери се специјализирани да ви понудат авионски билети во прва и бизнис класа со големи попусти.

На определени летови тие попусти се движат и до 70 проценти.

Како тоа го постигнуваат?

Алфа Флајт Гуру е компанијата која би сакале да ви ја представиме. Нивната специјализација е да ги откупат билетите во прва и бизнис класа со голем попуст и да ги понудат на нивните клиенти. Доколку би сакале да бидете дел од нивниот ексклузивен клуб за луксузно патување само кликнете на банерот подолу.

1 Comment to “Големи попусти за бизнис и прва класа”

  • Site destinacii

Post comment