Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890
Авионски билети од Скопје и Охрид до сите светски дестинации | Avionski Karti

Авионски билети од Скопје и Охрид до сите дестинации

Posted Posted by admin in Uncategorized, авионски карти     Comments 1 comment
Oct
1

Авионски Билети од Скопје и Охрид до сите светски дестинации.

Ви требаат авионски билети?

Се наоѓате на вистинското место. Нашата веб страна avionski karti е наменета првенствено за информирање, резервирање и продажба на авионски билети без разлика на вашата почетна и крајна дестинација. Ако ви требаат авионски билети од Скопје или Охрид, без никаков проблем можете со помош на нашата форма за пребарување да се информирате за сите летови кои ви одговараат. Исто така можете да пребарувате и +/- три денови од датумот кој најмногу ви одговара. Тоа значи дека нашиот систем ќе ви ги најде најповолните летови, по најповолни цени и тоа во распон од седум денови.

Се разбира доколку ви требаат авио билети од друга почетна точка до Скопје или Охрид, нашиот систем го овозможува и тоа. Можете слободно да пребарувате летови со почетни точки било каде во светот. На овие летови можат како крајна дестинација да им биде Скопје или било кој друг град во светот.

Пример: Живеете во Торонто, а сакате да ги посетите вашите роднини во Мелбурн или Сиднеј. Слободно можете да не искористите нас за да се информирате за најповолните летови и најповолните авионски билети. Нудиме резервации и најразлични форми на плаќање, а доколку сакате веднаш да го купите вашиот авионски билет, тоа слободно можете да го направите со помош на вашата картичка за безготовинско плаќање.

Формата за пребарување можете да ја искористите доколку кликнете на следниот линк:

http://www.avionskikarti.mk/avionski-karti/

Се надеваме дека ќе ви бидиме на услуга и дека ќе имате позитивно искуство со нас.

Ви посакуваме мирно небо…

 

1 Comment to “Авионски билети од Скопје и Охрид до сите дестинации”

  • SAKAM DA VE PRASAM DALI IMATE AVIONSKA LINIJA OD SKOPJE ZA PARIZ
    DOLKU CINI POVRATEN BILET
    KOGA IMA LET

Post comment