Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890
Попусти на авионски карти | Avionski Karti

Поефтина авио карта со купони, ваучери и попусти

Posted Posted by admin in авионски карти     Comments No comments
May
25

Почитувани,

За жал завржи нашата промотивна акција која беше организирана со нашиот партнер CHEAPOAIR.

Истата траеше до 01 Март до 01 Септември 2012 година.

За купување на авионска карта ве молиме да го посетите следниот линк: http://www.avionskikarti.mk/avionski-karti/

За кратко објаснување како се купува или резервира карта онлине ве молиме посетете го следниот линк:

http://www.avionskikarti.mk/avionski-karti-koi-najmnogu-ni-odgovaraat/

 

Купете ја вашата авионска карта со моментален попуст
од 10 долари односно околу 500 денари!

Попустот зависи од моменталниот курс на доларот спрема денарот.

Се што треба да направите е да го посетите линкот кој е поставен подолу. Прво одберете го местото на полетување и вашата крајна дестинација. Откако ќе се одлучите за авионската карта, при плаќањето внесете го промотивниот код CHEAPOAIR10 при што од крајната цена веднаш ќе бидат одземени 10 долари.

 

Доколку патувате двајца или повеќе би сакале да ви ја понудиме следната можност која важи од 29 Март, 2012 година до 30 Август, 2012 година:

 

Букирајте повратен лет со CheapOair и проверете го попустот кој можете да го добиете. Промоцијата важи од 13-Apr-2012 до 31-Jul-2012.

 

Ви посакуваме среќен пат:

Post comment