Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/avionskikarti/avionskikarti.mk/wp-content/plugins/smashing-analytics/wpsa.php on line 1890
Авионски карти и билети | Avionski Karti

Контакт

За Контакт,

Почитувани… За информација околу купување или резервација на авионски карти посетете ја нашата страна:

http://www.avionskikarti.mk/avionski-karti/

Доколку итно ви е потребна информација ве молиме да се обратите кај нашиот агент/специјалист за авионски карти на следните телефони:

T: +389 2 614 74 37
F: +389 2 3179 685
M: +389 71 368 008

 

Користеќи ги нашите услуги можете да набавите карта со почетна дестинација од Македонските Аеродроми, но и од аеродромите во соседството, како што се аеродромите во Приштина, Белград, Софија, Солун, Атина и Тирана. Исто така можете да купите карта со почетна дестинација – било каде во светот до крајна дестинација – било каде во светот. Ова е доста корисно за личности кои сакаат да набават билет за некоја друга личност и истиот да го испорачаат по електронска пошта (e-mail). Се разбира нашиот систем е пристапен 24/7 и вашите информации можете да ни ги оставите во секое време. Повратна информација ќе добиете во рок од 30-45 минути во работни денови, а доколку вашите информации ни ги испратите после работно време или во неработен ден – повратна информација ќе добиете во текот на следниот работен ден.

Доколку имате проблем со нашата веб страна ве молиме да пријавите на телефон: +389 78 333 750 или на e-меил: gjurovski@gmail.com